'Vincent Mannaert kan amper geloven wat Club overkomt in transferdossier'

'Vincent Mannaert kan amper geloven wat Club overkomt in transferdossier'
Donderdag 14 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge wil volgend seizoen niets aan het toeval overlaten en wil dan ongetwijfeld als leider aan de play-offs starten. Heel wat spelers staan op vertrekken, maar ook aan inkomende zijde mogen we heel wat verwachten in de zomer.

Zo is Vincent Mannaert al een hele tijd aan het onderhandelen met FC Groningen over de 19-jarige linksachter Bjorn Meijer. Dinsdag geraakte via Nederlandse media bekend dat een akkoord gevonden werd tussen beide clubs én de speler, maar dat klopt blijkbaar niet helemaal.

Volgens Het Laatste Nieuws stribbelt de Nederlandse club toch wat tegen en zijn er nog steeds onderhandelingen aan de gang over de transfersom en de betalingsvoorwaarden. Club zou wel al een bod neergelegd hebben van om en bij de zes miljoen euro.

De kans is groot dat het contract snel getekend zal worden, maar het is toch opvallend dat er nog geen akkoord gevonden werd. Zes miljoen euro voor een 19-jarige verdediger met amper ervaring én nog maar één jaar contract is nochtans heel wat geld. Afwachten of Mannaert Meijer en Groningen overtuigd krijgt.

Poll: Vind jij zes miljoen euro te veel voor een speler als Bjorn Meijer?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024