'Chelsea schrikt zich rot van absurde wending rond geplaagde spits Lukaku'

'Chelsea schrikt zich rot van absurde wending rond geplaagde spits Lukaku'
Donderdag 14 april 2022 - 18:00   I   door Redactie

De kans dat het nog goed komt tussen Chelsea en Romelu Lukaku lijkt met de week kleiner te worden. Dat merken andere clubs ook en dus wordt het afwachten waar we de Rode Duivel volgend seizoen aan het werk zullen zien.

Eerst werd hij door Thomas Tuchel naar de bank verwezen. Daarna vloog hij uit de selectie door zijn veelbesproken interview bij Sky Italia. Ondertussen moet hij het doen met enkele korte invalbeurten. De laatste twee wedstrijden miste hij volledig door een blessure aan de achillespees.

Verschillende topclubs willen hem uit zijn lijden verlossen. Dan wordt er vooral gekeken in de richting van Inter en PSG, maar hoeveel zal Chelsea nog krijgen voor de dure spits? De Blues betaalden immers 113 miljoen euro voor de 28-jarige spits.

Volgens Engels ex-international en analist Gabby Agbonlahor moeten ze alvast niet te hoog mikken. "Het is alsof je een Bugatti moet teruggeven aan de helft van de prijs", zei hij bij talkSPORT. "Ik denk dat ze nu nog geen 60 miljoen euro zullen vangen voor Lukaku. Misschien dat er iemand met een bod van 50 miljoen zal komen."

Poll: Denk je dat Chelsea meer dan 60 miljoen euro zal krijgen voor Lukaku?

TAGS  I  Chelsea  I  PSG  I  Inter  I  Rode Duivels

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022