Kevin De Bruyne van slag, Manchester City wordt eruit gegooid door Liverpool

Zaterdag 16 april 2022 - 18:24   I   door Redactie

Liverpool heeft de finale van de FA Cup bereikt. De Reds wonnen in Wembley met 2-3 van Manchester City.

Manchester City - Liverpool 2-3

Man City en Liverpool staan tegenover mekaar in de titelstrijd. Ook in de Champions League kunnen ze elkaar in de finale tegenkomen en nu dus ook in de halve finales van de FA Cup. Helaas moest Kevin De Bruyne op de bank starten. Hij was nog licht geblesseerd van de confrontatie met Atlético Madrid in de Champions League.

Zonder De Bruyne werd Man City in de eerste helft helemaal overklast door Liverpool. Konate en Mané (2x) zorgden voor een indrukwekkende 0-3-ruststand. Jack Grealish kon meteen na de rust de hoop doen oplaaien op een comeback, maar verder kwam City niet. Jesus liet wel nog de 2-3 liggen. Pas in minuut 91 scoorde Bernardo Silva de aansluitingstreffer. Die kwam te laat. De Bruyne bleef op de bank.

Poll: Denk jij dat Liverpool ook nog kampioen zal worden?