Olivier Deschacht maakt Anderlecht-fans dolblij: "Kompany heeft gebeld"

Olivier Deschacht maakt Anderlecht-fans dolblij:
Zaterdag 16 april 2022 - 20:00   I   door Redactie

De legends game in Waregem eindigde in een 2-2-gelijkspel. Het was de ploeg van Davy De fauw tegen die van Olivier Deschacht.

Deschacht had ook heel wat grote namen in zijn team, waaronder Milan Jovanovic en Mbark Boussoufa. Voor de Anderlecht-fans was het dolle pret om hen nog eens allemaal aan het werk te zien.

Bij zijn vervanging kreeg Deschacht het emotioneel zwaar. "Dat is logisch, hé. Het is de laatste keer ooit nog op een veld een competitieve wedstrijd heb gespeeld. Nu is het écht wel gedaan", aldus de voormalige verdediger bij Sporza.

Het werd ook nog echt een competitiematch. "We zijn allemaal competitiebeesten. We zijn er vol voor gegaan. Je hebt ook gezien dat iedereen het nog kan, hé. Het is niet dat er iemand door de mand viel. Iedereen ging er vol voor. Dat maakt mij wel gelukkig. Ik heb genoten."

Kompany

Deschacht heeft nog veel gehoord vanuit de hoek van Anderlecht. "Vincent Kompany heeft mij gebeld, Wouter Vandenhaute heeft me ook proficiat gewenst. Ik had hen uitgenodigd, maar met de bekerfinale was het moeilijk om bepaalde mensen van Anderlecht te krijgen."

Poll: Was jij fan van Deschacht als voetballer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024