Verrukte Lotte Vanwezemael gaat uit de bol na stunt van vriend Yorbe Vertessen

Zondag 17 april 2022 - 21:45   I   door Redactie

Niet alleen in België is het dit paasweekend bekertijd, ook in heel wat andere landen werd er om een prijs gespeeld. Zoals in Nederland met PSV-Ajax.

PSV-Ajax 2-1

Net als in de competitie maakten de eeuwige aartsrivalen er een zinderende strijd van. En het waren de Amsterdammers die het onderspit moesten delven. Een nieuwe klap na de uitschakeling in de Champions League.

PSV kwam wel op achterstand, maar ging er na rust over en won met 2-1. Een serieuze stunt, want tot twee keer toe kwamen de Eindhovenaren goed weg toen de VAR eerst de 0-2 en in de tweede helft de 2-2 afkeurde voor nipt buitenspel. Tadic knalde daarna ook nog eens op de paal.

Tot grote vreugde wel van Lotte Vanwezemael die vanuit de tribune haar vriend en PSV-aanvaller Yorbe Vertessen zag invallen in minuut 81 én op de paal knallen. Het is nog altijd niet duidelijk of de twee nu een koppel zijn of niet.

Doelpuntenmakers:

23' Gravenberch 0-1, 48' Gutierrez 1-1, 50' Gakpo 2-1

Poll: Geloof je dat Lotte en Yorbe 'gewone' vrienden zijn?