Persoonlijk drama brengt Cristiano Ronaldo in rouw: "Zijn er kapot van"

Persoonlijk drama brengt Cristiano Ronaldo in rouw:
Maandag 18 april 2022 - 20:39   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft een bijzonder zware klap te verwerken gekregen op persoonlijk vlak. Zijn vrouw was in verwachting van een tweeling en één van hun ongeboren kindjes is nu overleden.

In de herfst van vorig jaar raakte bekend dat Georgina opnieuw in verwachting was, van een tweeling. Maar nu blijkt het jongetje, er is ook nog een meisje, nog voor de geboorte overleden is. "We zijn er kapot van", schreef hij onder meer op Instagram.

Ronaldo heeft al vier kinderen: Cristiano Ronaldo Jr (2010), de tweeling Mateo en Eva Maria (juni 2017) en Alana Martina (november 2017). De eerste drie werden geboren met een draagmoeder, het laatste met Georgina Rodriguez.

De volledige tekst: "Het is met het grootste verdriet dat we moeten aankondigen dat ons jongetje overleden is. Het is het grootste pijn die je als ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om dit moment met hoop en enige vorm van geluk te doorstaan."

Engel

"We willen alle artsen en verpleegkundigen bedanken voor hun zorgen en steun", valt er verder nog te lezen. "We zijn kapot van dit verlies en we vragen iedereen om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd. Onze jongen, jij bent onze engel. We zullen altijd van je houden."

Poll: Denk je dat dit zijn prestaties zal beïnvloeden?

TAGS  I  Manchester United  I  Portugal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024