Geen twijfels meer bij ex-coach Francky Dury: "Zíj zullen kampioen worden"

Geen twijfels meer bij ex-coach Francky Dury:
Dinsdag 19 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

De voorbije week stond alles in het teken van de bekerfinale. Nu AA Gent de beker heeft binnengehaald, is het uitkijken naar de play-offs. De titelstrijd belooft enorm spannend te worden.

Union staat al een hele tijd aan de leiding, maar Club Brugge maakte de voorbije weken wel heel wat punten goed dankzij een sterke reeks van acht overwinningen op rij. Heel wat analisten schuiven Club Brugge nu naar voren als dé favoriet voor de titel.

Ook Francky Dury denkt dat Club zijn derde opeenvolgende landstitel zal binnenhalen. "Met ­Buchanan en Skov ­Olsen trok het twee wingers aan die het verschil maken", zei de ex-coach van Zulte Waregem bij HUMO. "En met ­Odoi erbij werden ook hun keuzemogelijkheden op het middenveld groter. Ik verwacht dat zij de titel pakken."

Dankzij de mooie reeks van Club zagen ze de achterstand op leider Union stevig slinken. "Als Union op de eerste speeldag verliest van Anderlecht en Club Brugge wint van Antwerp, dan staat Club al na één speeldag op gelijke hoogte", sloot Dury af.

Poll: Wie wordt kampioen?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022