'Francky Dury wil met nieuwe club voor titel in Jupiler Pro League gaan'

'Francky Dury wil met nieuwe club voor titel in Jupiler Pro League gaan'
Woensdag 20 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het is ondertussen al vier maanden geleden dat Francky Dury afscheid nam van Zulte Waregem. Maar aan stoppen denkt de trainer nog niet.

Al bekent Dury in HUMO dat hij niet zomaar voor de eerste de beste club zal kiezen. "Laatst nog kreeg ik telefoon op skivakantie", klinkt het. "Maar ik kende de ploeg noch de competitie. Bovendien hadden ze al wekenlang niet meer gewonnen, zag ik. Daar bedank ik voor. Dan blijf ik liever nog wat langer genieten."

En dat genieten wil hij naar eigen zeggen enkel opgeven voor... een titel in de Jupiler Pro League. "Dát mis ik nog." Dat Dury daarmee wil erg hoog mikt, beseft hij maar al te goed. Maar hij wil het aboluut niet voor minder doen, vervolgt hij in het weekblad.

"Toch zal dat de challenge moeten zijn", stelt hij vastbesloten. "Anders begin ik er gewoon niet meer aan." Met een gegronde reden: "De miserie die ik de laatste twee jaar heb gekend bij Zulte Waregem, wil ik niet meer meemaken." Afwachten maar of dat lukt.

Poll: Denk jij dat Dury nog een club zal vinden waarmee hij voor de titel kan gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024