"Martinez zat in de tribunes voor mij, maar hij was al weg omdat ik te lang in de kleedkamer zat"

Maandag 13 maart 2017 - 15:15   I  

Binnenkort maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de interlands tegen Griekenland en Rusland. Zoals gewoonlijk heeft hij geprobeerd zoveel mogelijk spelers te scouten.

Ook minder grote namen zoals Dedryck Boyata, nu actief bij Celtic, kregen een bezoek. De Belg is weer helemaal boven water gekomen bij de club nadat hij er eerder nauwelijks nog speelde. Zo komt hij ook weer in aanmerking voor de Rode Duivels. "Nu heb ik weer speelkansen gekregen, maar ik moet goede prestaties blijven neerzetten. Als er dan een selectie voor de nationale ploeg volgt, des te beter, maar ook als dat niet gebeurt ga ik blijven werken en dan zien we wel wat er gebeurt."

"Natuurlijk zou het mij nu plezier doen om geselecteerd te worden. Ik heb vernomen dat Roberto Martinez vandaag (gisteren, tijdens Celtic-Rangers, red.) in het stadion zat, maar aangezien ik vaak nogal lang in de kleedkamer blijf is hij dus eerder moeten vertrekken, ik weet het dus niet." Hopelijk voor Boyata kost hem dat geen selectie...

TAGS  I  dedryck boyata  I   celtic  I   roberto martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024