'Standard wil uithalen en Belgische topclubs aftroeven met JPL-sensatie'

'Standard wil uithalen en Belgische topclubs aftroeven met JPL-sensatie'
Donderdag 21 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Er waait een nieuwe wind door Luik, want 777 Partners heeft officieel Standard overgenomen. Luka Elsner werd al op straat gezet, maar dat is lang niet de enige verandering die we mogen verwachten.

Er zal namelijk ook een stevige kapitaals- en kwaliteitsinjectie komen. Volgens Het Laatste Nieuws hebben de Rouches zelfs hun zinnen gezet op Nikola Storm. Standard moet dan wel heel wat Belgische en buitenlandse clubs zien af te troeven, want er zijn meerdere gegadigden voor de 27-jarige winger.

Standard zal dan wel diep in de buidel moeten tasten, want Storm heeft bij KV Mechelen nog een contract tot medio 2026. Daarnaast wordt zijn marktwaarde geschat op vier en een half miljoen euro. Malinwa zou minstens zes tot zeven miljoen euro willen.

De ex-Club-speler scoorde dit seizoen al vijftien keer in 32 competitiewedstrijden. Hij liet daarin ook al zes assists optekenen. Zo speelde hij zich in de kijker bij meerdere clubs, waaronder naar verluidt KRC Genk en Club Brugge. Afwachten wie aan het langste eind zal trekken.

Poll: Denk je dat Storm volgend seizoen nog in de Belgische competitie speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024