'Anderlecht, Antwerp én Club Brugge gaan de strijd aan voor JPL-ontdekking'

'Anderlecht, Antwerp én Club Brugge gaan de strijd aan voor JPL-ontdekking'
Donderdag 21 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Wie imponeert op de Belgische velden wordt al snel opgepikt door de Belgische topclubs. Denk maar aan de transfer van Kamal Sowah naar Club Brugge. Nu hebben Anderlecht, Antwerp en Club Brugge hun oog laten vallen op een nieuwe ontdekking uit de Jupiler Pro League.

OHL kende een teleurstellend seizoen waarin het uiteindelijk op de elfde plaats eindigde, maar de Leuvenaars kunnen zich wel optrekken aan de doorbraak van enkele spelers. Zo maakte spits Sory Kaba indruk, maar ook jeugdproduct Mandela Keita wist te imponeren sinds zijn doorbraak.

Dit seizoen veroverde de 19-jarige verdedigende middenvelder een basisplaats en zijn prestaties zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het leverde hem zelfs zijn eerste selecties bij de Jonge Duivels van Jacky Mathijssen op.

Volgens Het Nieuwsblad zouden Anderlecht, Antwerp en Club Brugge nu hun zinnen gezet hebben op Keita. Zijn marktwaarde wordt geschat op twee miljoen euro, maar OHL zal ongetwijfeld meer verlangen voor het goudhaantje. Hij heeft immers nog een contract tot medio 2024.

Poll: Denk jij dat Keita volgend seizoen bij een Belgische topclub speelt?

TAGS  I  OHL  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Jonge Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024