'Romelu Lukaku kan Chelsea en Inter plots verrassen met gevoelige transfer'

'Romelu Lukaku kan Chelsea en Inter plots verrassen met gevoelige transfer'
Donderdag 21 april 2022 - 20:00   I   door Redactie

Het lijkt al een hele tijd over en out tussen Romelu Lukaku en Chelsea. Thomas Tuchel krijgt hem maar niet op hetzelfde niveau als tijdens zijn periode bij Inter en een vertrek begint zich hoe langer hoe meer op te dringen.

Een terugkeer naar Inter is één van de meest plausibele pistes, maar er zijn nog andere geïnteresseerde clubs. Zo werden onder anderen PSG en Tottenham ook al genoemd als mogelijke bestemmingen. Het zou wel eens volledig de andere richting uit kunnen gaan.

Volgens Goal.com mag namelijk ook Milan aan het lijstje toegevoegd worden. De Italiaanse topclub is aan het onderhandelen over een overname met Investcorp, een investeringsfonds uit Bahrein. Als het tot een overname komt, zouden ze zomaar 300 miljoen euro willen pompen in de club.

En dat zou uiteraard de Lukaku-piste wat logischer maken. Chelsea betaalde 113 miljoen euro voor Big Rom en wil uiteraard zoveel mogelijk geld daarvan recupereren. Al is het maar de vraag of de Rode Duivel zelf een overstap naar San Siro ziet zitten.

Poll: Denk jij dat Lukaku zelf een overstap naar Milan ziet zitten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Inter  I  PSG  I  Milan  I  Tottenham

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022