'Vincent Mannaert en Club-sterkhouder huiveren van vertrek Alfred Schreuder'

'Vincent Mannaert en Club-sterkhouder huiveren van vertrek Alfred Schreuder'
Vrijdag 22 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Het sloeg in als een bom: Ajax heeft Alfred Schreuder naar de top van zijn verlanglijstje gekatapulteerd om Erik ten Hag op te volgen. Bij Club Brugge wacht iedereen bang af. De kans is groot dat het effectief tot een trainerswissel zal komen.

De huidige Club-coach was in Amsterdam al assistent in 2018 en 2019 en kent er dus het huis. Daarnaast staat Ajax nog steeds hoger aangeschreven dan eender welke Belgische topclub. En hij is relatief goedkoop weg te plukken bij Club door zijn opstapclausule van anderhalf miljoen euro.

Genoeg redenen om aan te nemen dat hij effectief zal vertrekken dus. Vincent Mannaert vreest dat hij op een half jaar tijd voor de twee keer op zoek zal moeten naar een nieuwe coach. En dat zou ook meteen slecht nieuws betekenen voor huurling Sargis Adamyan.

Hij werd door Schreuder zelf naar Club Brugge gehaald. In principe keert hij na het seizoen terug naar Hoffenheim, maar Schreuder zou hem mogelijk langer bij zich willen houden. Club bedong een aankoopoptie van drie miljoen euro, maar als de Nederlandse coach richting Amsterdam trekt is de kans klein dat die ook gelicht wordt. 

Poll: Denk je dat Schreuder de overstap naar Ajax zal maken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024