'Gent zadelt Hein Vanhaezebrouck op met flinke kater na bekereuforie'

'Gent zadelt Hein Vanhaezebrouck op met flinke kater na bekereuforie'
Vrijdag 22 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

De toekomst van Hein Vanhaezebrouck is nog onzeker. Hij pakte met AA Gent de beker, maar greep net naast een ticket voor de Champions' play-offs. De Buffalo's willen volgend seizoen beter doen en zijn druk in de weer met verschillende dossiers.

Zo ook die van smaakmaker Tarik Tissoudali. De 29-jarige spits kwam afgelopen zomer voor 750.000 euro over van Beerschot. Sindsdien speelde hij 29 competitiewedstrijden voor AA Gent en daarin wist hij negentien keer de weg naar het doel te vinden. Daarnaast gaf hij ook vijf assists. Mooie statistieken dus.

Maar zijn contract loopt af in 2023 en bij Gent hopen ze om hem een nieuw contract aan te bieden. Volgens Het Nieuwsblad verlopen de gesprekken echter stroef. Het verschil tussen vraag en aanbod zou momenteel te groot zijn. Tegelijk trekt Valencia aan zijn mouw.

Gent hoopt ook Hein Vanhaezebrouck langer aan zich te binden, maar hij wil zeker zijn van een competitieve ploeg. Daar hoort Tarik Tissoudali in principe bij. Als het niet tot een contractverlenging komt, ziet het ernaar uit dat Tissoudali én Vanhaezebrouck hun valiezen zullen pakken.

Poll: Denk je dat Tissoudali volgend seizoen nog bij Gent speelt?

TAGS  I  AA Gent  I  Valencia  I  Beerschot

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022