'Anderlecht-fans genieten: Ex-smaakmaker staat voor opmerkelijke comeback'

'Anderlecht-fans genieten: Ex-smaakmaker staat voor opmerkelijke comeback'
Vrijdag 22 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht verzekerde zich van een ticket voor de Champions' play-offs, maar wordt meer gezien als een outsider voor de titel. Dat willen ze volgend seizoen graag anders zien.

Enkele spelers staan echter op vertrekken en dus zal er ook aan inkomende zijde heel wat bewegen bij Anderlecht. Zo zou Sofiane Hanni mogelijk kunnen terugkeren, want hij beschikt over een aflopend contract bij het Qatarese Al-Gharafa SC.

Of Anderlecht zelf interesse heeft in de 31-jarige middenvelder is niet bekend, maar hijzelf ziet een terugkeer wel zitten. "Ik denk dat ik mijn plaats heb bij het huidige Anderlecht", zei hij bij La Dernière Heure. "Ik zou graag terugkeren, en met mijn offensieve kracht en ervaring zou ik de ploeg nog veel kunnen bijbrengen."

In Qatar is hij één van de uitblinkers. Hij scoorde dit seizoen veertien keer en gaf tien assists in 33 wedstrijden. Bij Anderlecht was hij goed voor 23 doelpunten en 25 assists in 86 wedstrijden. Geen slechte statistieken voor een middenvelder.

Geld

Het zou alleszins een interessante en vooral goedkope piste zijn voor paars-wit. Geld kunnen ze er niet door ramen en deuren gooien en dan is een transfervrije overstap van iemand met de kwaliteiten van Hanni mooi meegenomen. Afwachten of Anderlecht de gok zal wagen.

Poll: Zou Sofiane Hanni bij de huidige ploeg van Anderlecht in de basis staan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Al-Gharafa SC

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024