Filip Joos blikt vooruit en voorspelt ware nachtmerrie voor Club Brugge

Filip Joos blikt vooruit en voorspelt ware nachtmerrie voor Club Brugge
Vrijdag 22 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Zondag gaan de Champions' play-offs van start en het belooft een razend spannende titelstrijd te worden. Club Brugge is de grootste uitdager van Union, maar ook Anderlecht en Antwerp kunnen nog niet helemaal afgeschreven worden.

Union staat drie punten voor op Club Brugge, maar dat is in principe zo weggewerkt. Volgens Filip Joos ligt de sleutel naar de titel niet in de onderlinge duels, maar wel in de wedstrijden tegen Anderlecht. "Club Brugge zal moeten afrekenen met Anderlecht, wat dit seizoen nog niet lukte", zei hij bij Sporza.

Blauw-zwart speelde in de reguliere competitie 1-1 en 2-2 gelijk tegen paars-wit. "Twee op zes tegen de eeuwige rivaal zou wel eens te weinig kunnen zijn om die andere Brusselaars van de titel te houden", voorspelde de analist problemen voor Hans Vanaken en co.

Het moet wel gezegd: Club Brugge zit in een goede flow terwijl Anderlecht een serieuze klap kreeg door de verloren bekerfinale. "Het niveau van Club is de voorbije maanden wel opgekrikt. Al blijven de play-offs een lakmoesproef van formaat", besloot hij. Afwachten of Union Club van een derde opeenvolgende landstitel kan houden.

Poll: Maken Anderlecht en Antwerp nog kans op de titel?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024