Trekt Youri Tielemans naar een erg verrassende competitie?

Trekt Youri Tielemans naar een erg verrassende competitie?
Maandag 13 maart 2017 - 19:15   I  

De clubs die geïnteresseerd zijn in Youri Tielemans zijn haast niet meer bij te houden. Nu heeft zich wel een opmerkelijke kandidaat gemeld.

Tielemans staat in het boekje van zowat elke Europese topclub met stip genoteerd. Vooral AS Roma en Arsenal zouden concreet zijn. Nu is er nog een verrassende club die van Tielemans graag een prioriteit maakt: Olympique Lyon. Dat meldt Buzzsport. De Ligue 1 mag dan wel geen droomcompetitie zijn zoals de Premier League of Primera Division, het zou mogelijk wel een handige opstap zijn. Lyon doet het bovendien verre van slecht dit seizoen. Onlangs werd AS Roma nog met 4-2 in de pan gehakt in de Europa League.

Doordat Lyon gedeeltelijk in handen is van Chinese investeerders, is het erg kapitaalkrachtig. Voorzitter Jean-Michel Aulas wil in de zomer dan ook hard toeslaan. Met de verkoop van sterren als Tolisso en Lacazette hoopt hij zo'n 100 miljoen euro te vangen. Dat Anderlecht een hoge vraagprijs heeft voor Tielemans, lijkt dan ook totaal geen probleem te gaan vormen.

TAGS  I  olympique lyon  I   youri tielemans

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024