'Club Brugge vergeet Vanhaezebrouck even en lonkt plots naar andere JPL-coach'

'Club Brugge vergeet Vanhaezebrouck even en lonkt plots naar andere JPL-coach'
Zaterdag 23 april 2022 - 17:15   I   door Redactie

Bij Club Brugge moeten ze rekening houden met een vroegtijdig vertrek van Alfred Schreuder. De naam Hein Vanhaezebrouck viel de laatste dagen regelmatig, maar ze hebben nog andere alternatieven.

Zo zouden ze bij Club ook bijzonder gecharmeerd zijn door Union-coach Felice Mazzu. In het verleden werd de succescoach al gelinkt aan onder anderen AA Gent en Standard, maar ook al aan Club Brugge. Die interesse is naar verluidt nooit echt verdwenen.

Een overstap van Union naar Club is niet eens zo onrealistisch. De promovendus zal na het seizoen heel wat sterkhouders verliezen en dus zal het moeilijk worden om met een even sterk team aan het seizoen te beginnen. Deniz Undav tekende al bij Brighton, maar ook Dante Vanzeir en Casper Nielsen lijken klaar voor een stap hogerop.

Dat zou natuurlijk kunnen meespelen in de beslissing van Mazzu. Club haalde met Skov Olsen, Buchanan en Odoi al drie kleppers binnen in de winter. Deze week werd ook de 19-jarige Meijer binnengehaald. Als Alfred Schreuder vertrekt, is de kans groot dat we Hein Vanhaezebrouck of Felice Mazzu binnenkort op Jan Breydel zien.

Poll: Denk je dat Mazzu een goede trainer zou zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  AA Gent  I  Standard  I  Brighton

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022