'Drama op Jan Breydel: Club Brugge baalt en kan plots geen kant meer op'

'Drama op Jan Breydel: Club Brugge baalt en kan plots geen kant meer op'
Zaterdag 23 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge kent een woeliger seizoen dan gewoonlijk. Philippe Clement stapte op en maakte de overstap naar AS Monaco. Alfred Schreuder kwam in de plaats, maar is ook op weg naar de uitgang.

Enkele dagen geleden was er bij Ajax nog sprake van een verlanglijstje met verschillende potentiële trainers, maar volgens journalist Valentijn Driessen schiet er nog maar één naam over. "Schreuder is eigenlijk de enige optie die beschikbaar is. Schreuder weet exact wat er bij Ajax gevraagd wordt", aldus Driessen bij De Telegraaf.

"Hij heeft als assistent van ten Hag al in de keuken gekeken en meegelopen", ging hij verder. "Ze weten dus wat ze in huis halen. Daarnaast heeft hij inmiddels wat ervaring opgedaan als zelfstandig hoofdtrainer." Club Brugge kan dus stilaan geen kant meer op.

Al zeker niet door het feit dat er een opstapclausule van anderhalf miljoen euro opgenomen werd in zijn contract bij Club Brugge. In dat geval moet Ajax zelfs niet onderhandelen met Vincent Mannaert en co. Als Alfred Schreuder wil, kan hij gewoon vertrekken aan die prijs.

Poll: Denk je dat Schreuder de overstap naar Ajax zal maken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  AS Monaco

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022