Oorlog tussen Club Brugge en Union: "Beter dan al hun aanvallers samen"

Oorlog tussen Club Brugge en Union:
Zaterdag 23 april 2022 - 12:30   I   door Redactie

In de play-offs wordt het voornamelijk uitkijken naar de duels tussen Club Brugge en Union. Vermoedelijk zal daarin het verschil gemaakt worden. Al spelen Anderlecht en Antwerp ook nog een rol in de titelstrijd.

Deniz Undav wist al een toptransfer naar Brighton te versieren dankzij zijn weergaloos seizoen. De Duitse Turk scoorde 25 keer in 33 competitiewedstrijden en gaf daarin ook al tien assists. Verrassend als je weet dat hij enkele jaren geleden in de Duitse derde klasse speelde.

De 25-jarige spits is heel aanwezig op het veld. Hij gaat de discussie aan met de fans en de scheidsrechters, maar ook met de tegenstanders. "Trashtalk? Love it! Als je tegen mij begint, dan ga ik ervoor. En dan wil ik tonen dat ze me niet kunnen stoppen", zei hij bij Het Nieuwsblad.

Vraag dat maar aan Club Brugge. "Ik was met een speler van Club Brugge bezig over de ref en plots kwam een andere speler van Club op me af: 'Waarom praat jij zo veel? Je komt uit derde klasse, you're a sh*t player, a sh*t team.' Hij zei dat we geen kampioen zouden worden", aldus Undav.

Play-offs

De spits liet zich duidelijk niet doen en reageerde bitsig terug: "Ik ben beter dan al jullie aanvallers samen! Hoeveel goals hebben zij? Wees blij met de play-offs, of je zou geen kampioen kunnen worden." Dat belooft voor de cruciale duels op 8 mei en 11 mei.

Poll: Denk je dat Deniz Undav zal doorbreken bij Brighton?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Brighton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024