Hele Belgische voetbalwereld verbaast zich over optreden van koning Filip

Hele Belgische voetbalwereld verbaast zich over optreden van koning Filip
Zondag 24 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het gebeurt zelden of nooit, maar heel en af toe is koning Filip op een voetbalveld te zien. Zoals afgelopen woensdag. En dat bracht wel wat teweeg.

Onze vorst bracht toen immers een bezoek aan City Pirates, een maatschappelijk voetbalproject in Antwerpen, waar hij op twee terreinen van de club langsging. Het Nieuwsblad weet dat de koning toonde interesse voor het sociale project van de club.

Maar vooral ook gecharmeerd door de kinderen. Tijdens een groepsfoto werd hij door de jonge voetballertjes uitgevraagd over vanalles en nog wat. "Waar is Mathilde? Heb jij een zus? Naar welke landen reis jij?" Zonder schroom, maar hij verbaasde door spontaan te reageren.

"Die kinderen vragen mij echt alles, of ik alles mag doen wat ik wil, of ik een zak geld heb", kon de koning er hartelijk om lachen. Na de groepsfoto gaf de vorst overigens nog de aftrap van een wedstrijdje aan het einde van de voetbaltraining, wat wel wat originele beelden opleverde.

Poll: Denk jij dat koning Filip deftig tegen een bal kan trappen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  City Pirates

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024