Club Brugge kan plots voor opvallende oude bekende gaan als nieuwe trainer

Club Brugge kan plots voor opvallende oude bekende gaan als nieuwe trainer
Maandag 25 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

De play-offs zijn nog maar net begonnen, maar nu al weet Club Brugge dat het zo goed als zeker op zoek moet naar een nieuwe trainer.

Want de kans dat Alfred Schreuder volgend seizoen nog aan het roer staat, wordt alsmaar kleiner. Is het niet Ajax, dan misschien wel een andere club waar de Nederlander naar toe zal trekken.

Als mogelijk opvolger circuleren ondertussen de meest uiteenlopende namen. Van Hein Vanhaezebrouck tot Felice Mazzu. Maar ook een buitenlandse trainer is een serieuze optie. En zou zelfs de voorkeur wegdragen van blauw-zwart.

Zo duikt nu opeens de naam van Ralf Rangnick op. De Duitser stopt aan het einde van het seizoen als interim-coach bij Manchester United. Rangnick is de grondlegger van de filosofie van Red Bull Leipzig en was in 2011 nog kandidaat-coach bij Club Brugge.

Consultant

In principe zou de 63-jarige na dit seizoen nog twee jaar als freelance consultant gaan werken bij de Engelse topclub, maar met de aanstelling van Erik ten Hag staat dat plan op de helling. Afwachten of Club Brugge actie gaat ondernemen.

Poll: Zou jij Rangnick een goede trainer vinden voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Red Bull Leipzig

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024