'Vandenhaute baalt en mag transfer van JPL-ontdekking helemaal vergeten'

'Vandenhaute baalt en mag transfer van JPL-ontdekking helemaal vergeten'
Dinsdag 26 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt volgend seizoen geen outsider te zijn voor de titel, maar wel één van de favorieten. Door de nederlaag tegen Union van zondag ziet het ernaar uit dat paars-wit met Antwerp zal moeten strijden voor de derde plaats.

Dat willen ze volgend seizoen dus koste wat kost vermijden, maar evident zal dat niet worden. Enkele sterkhouders staan op vertrekken en dus moeten er gerichte - en vooral goedkope - spelers gehaald worden. Josh Cullen is één van de mogelijke vertrekkers.

Het zou een serieuze aderlating zijn voor Vincent Kompany als de 26-jarige Ier vertrekt, want veel betrouwbare verdedigende middenvelders heeft hij dan niet meer. Olsson viel al geregeld door de mand, terwijl Kana en Arnstad nog wedstrijdritme op het hoogste niveau missen.

Daarom had Anderlecht - net als Club Brugge en Antwerp - zijn zinnen gezet op OHL-middenvelder Mandela Keita. De Leuvenaars willen volgens Het Nieuwsblad zes miljoen euro voor hun goudhaantje. Dat is absoluut geen optie voor paars-wit, dus het ziet ernaar uit dat zij moeten afhaken en op zoek moeten naar een goedkoper alternatief.

Poll: Denk je dat een Belgische club zes miljoen zal betalen voor Keita?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Union

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024