'Vincent Mannaert twijfelt niet en wil Frans icoon aftroeven voor supertalent'

'Vincent Mannaert twijfelt niet en wil Frans icoon aftroeven voor supertalent'
Dinsdag 26 april 2022 - 19:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zal de focus momenteel voornamelijk liggen op de inhaalrace op Union, maar Vincent Mannaert is ook al druk in de weer met volgend seizoen. Zo werd de eerste zomertransfer al beklonken met Bjorn Meijer. Het zal zeker niet de laatste zijn.

Want vooral in het aanvallende compartiment staan heel wat spelers op vertrekken: Charles De Ketelaere, Noa Lang, Sargis Adamyan (huur) en Bas Dost (einde contract). Vincent Mannaert heeft zijn oog laten vallen op de 18-jarige spits Malcolm Ebiowei.

Dat meldt All Nigeria Soccer. De jonge Engelsman komt momenteel uit voor Derby County, waar Wayne Rooney coach is. Hij maakte vooral indruk bij de U18, maar mocht ook al veertien keer opdraven met de A-kern. De jonkie wordt gezien als een groot talent, maar zijn contract loopt af in de zomer.

Hij genoot zijn opleiding bij Arsenal en misschien is dat wel de reden voor de interesse van Crystal Palace. Daar deelt het Franse Arsenal-icoon Patrick Vieira de lakens uit. Afwachten of Mannaert Vieira kan aftroeven.

Poll: Hoeveel zomertransfers verwacht je nog bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Derby County  I  Crystal Palace  I  Arsenal

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022