Francky Dury is duidelijk over zijn nieuwe club: "Dát aanvaard ik niet meer"

Francky Dury is duidelijk over zijn nieuwe club:
Woensdag 27 april 2022 - 14:15   I   door Redactie

Francky Dury is vastbesloten. 64 of niet, als het van hem afhangt zien we hem volgend seizoen gewoon opnieuw aan het werk als trainer.

Of dat dan in de Jupiler Pro League is valt nog af te wachten. Want ook het buitenland is een mogelijkheid. In 2013 was hij al dicht bij een overstap naar Lille en in 2017 was er Saint-Etienne. Ook met Wolfsburg heeft hij ooit gesproken.

De mogelijkheid bestaat dus. "Ik zeg niet bij voorbaat neen tegen een buitenlands avontuur", verklaart Dury nu in HUMO. "Maar dan moet het een mooie club zijn, met sportieve ambitie en een goede structuur zodat ik geen tijd verlies aan randzaken."

En Dury is stellig: "Ik ben 64: ik vind dat ik de eis mag stellen om in goede omstandigheden te werken. Op deze leeftijd aanvaard ik het niet meer dat er op een andere manier wordt gewerkt dan wat ik voor ogen heb." Afwachten maar.

Poll: Denk je dat Dury nog in het buitenland aan de slag gaat?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023