'Kogel door de kerk: Dries Mertens heeft akkoord over contract bij déze club'

'Kogel door de kerk: Dries Mertens heeft akkoord over contract bij déze club'
Woensdag 27 april 2022 - 19:00   I   door Redactie

Op 6 mei wordt Dries Mertens 35 jaar. Voor voetballers een pensioengerechtigde leeftijd, maar niet voor de Rode Duivel. Hij doet nog door.

De grote vraag voor iedereen was bij welke club, want bij Napoli liep zijn contract aan het einde van het seizoen af. De optie op nog een bijkomend jaar werd niet gelicht en het zag er ook lange tijd naar uit dat verdere onderhandelingen op niets zouden uitdraaien.

De voorbije weken leek de situatie wel te keren en La Gazzetta dello Sport meldt nu dat er een akkoord is gevonden tussen beide partijen. Eigenaar Aurelio De Laurentiis zou persoonlijk naar het huis van Mertens afgezakt zijn om de situatie uit te klaren.

En de Rode Duivel zou volgens de roze sportkrant definitief toegezegd hebben om straks een nieuw contract voor nog één seizoen te tekenen. Weliswaar aan sterk verminderde voorwaarden. Geen 4,5 miljoen euro meer per jaar, wel 1,5 miljoen euro.

Geld

Maar dat Mertens nu zijn jawoord gegeven heeft, toont aan dat geld voor hem nooit de belangrijkste drijfveer was. Hij en vrouwlief Kat Kerkhofs zijn verliefd geworden op de club en de stad en met hun pasgeboren zoontje is hun geluk nu compleet.

Poll: Denk je dat Mertens volgend seizoen nog veel gaat spelen bij Napoli?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Inter Miami  I  Toronto FC

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024