Tessa Wullaert zorgt voor stunt bij Anderlecht en zet alle criticasters een neus

Tessa Wullaert zorgt voor stunt bij Anderlecht en zet alle criticasters een neus
Woensdag 27 april 2022 - 21:48   I   door Redactie

Eén van de meest besproken figuren in het Belgische vrouwenvoetbal is Tessa Wullaert. Helaas voor haar niet altijd in positieve zin. Maar woensdagavond haalde ze haar gram.

OHL-Anderlecht 0-1

Dat er af en toe controverse is rond Tessa Wullaert heeft alles te maken met haar winnaarsmentaliteit. Of beter gezegd met haar onkunde om met verlies om te gaan. Een absolute troef als topsporter, maar dat wordt niet altijd geäpprecieerd.

Zo was er wel wat te doen rond haar commentaar nadat ze de Gouden Schoen met amper één punt verloor aan collega-Red Flame Janice Cayman. Maar wat je met de West-Vlaamse spits hebt is dat ze altijd antwoord op het veld.

Zo ook woensdagavond. Anderlecht en Wullaert hadden op het veld van dichtste concurrent OHL genoeg aan één punt om de titel binnen te halen. En paars-wit deed zelfs meer, er werd met 0-1 gewonnen. Met een assist van... Wullaert.

Statistieken

Haar zoveelste, want met 34 goals en 16 assists kan ze onwaarschijnlijke statistieken voorleggen. De ultieme revanche, want met die zege bekroont paars-wit een seizoen waarin het alweer de beste was. Een heuse stunt ook, omdat het voor de Brusselaars al de vijfde titel op rij is.

Doelpuntenmakers:

16' Vatafu 0-1

Poll: Vind je Wullaert de beste speelster van België?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL  I  Red Flames

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024