'Heel Club schrikt fel op door gigantische blunder van Vincent Mannaert'

'Heel Club schrikt fel op door gigantische blunder van Vincent Mannaert'
Donderdag 28 april 2022 - 13:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert levert doorgaans uitstekend werk. Denk maar aan de transfers van Carlos Bacca, Arnaut Danjuma, Odilon Kossounou en recent nog Andreas Skov Olsen. Soms durft het ook al eens mis te lopen.

Het scheelde niet veel of Victor Osimhen koos in 2018 voor Club Brugge, maar volgens zijn broer bood Vincent Mannaert een te laag salaris. Dat zei hij eerder bij Completesports. Wolfsburg verhuurde hem uiteindelijk aan Charleroi. De Zebra's namen hem na een jaar definitief over voor drie en een half miljoen euro.

Om hem bijna onmiddellijk erna door te verkopen aan Lille voor een slordige 22 miljoen euro. Een gigantische blunder dus van Vincent Mannaert. Zeker als je weet dat Manchester United nu een bod van meer dan 100 miljoen euro heeft neergelegd bij zijn huidige club Napoli. Dat meldt La Repubblica.

Wat als Victor Osimhen wél naar Club Brugge was getrokken? We zullen het nooit weten, maar de kans is groot dat de enorme winst van Charleroi dan voor blauw-zwart was. Misschien had hij zelfs nóg meer opgebracht dan negentien miljoen euro.

Poll: Had jij verwacht dat Osimhen het zou schoppen tot een Europese topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Wolfsburg  I  Lille  I  Manchester United  I  Napoli

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024