'Antonio Conte stelt déze Rode Duivel als voorwaarde voor overstap naar PSG'

'Antonio Conte stelt déze Rode Duivel als voorwaarde voor overstap naar PSG'
Donderdag 28 april 2022 - 19:40   I   door Redactie

PSG investeerde de afgelopen jaren heel wat miljoenen om een superploeg te bouwen. De vedetten overstijgen de Franse competitie, maar de Champions League - waar ze al lang van dromen - wonnen ze nog nooit.

En ook dit seizoen zal dat niet gebeuren, want Real Madrid schakelde de Franse grootmacht uit. De bom ontplofte daarna en coach Mauricio Pochettino staat al met één been buiten. Antonio Conte, momenteel coach bij Tottenham, zou een overstap naar Parijs wel zien zitten.

En Tottenham zou een terugkeer van Pochettino dan weer zien zitten. Een ruildeal is dus in de maak, maar Conte stelt wel één belangrijke voorwaarde voor een overstap. Volgens Le 10 Sports wil hij koste wat kost opnieuw samenwerken met Romelu Lukaku en dus heeft hij bij het bestuur aangestuurd om de Rode Duivel binnen te halen.

Door zijn huidige situatie bij Chelsea en het nakende vertrek van superspits Kylian Mbappé is dat nog niet eens zo onrealistisch. Of Big Rom zelf een overstap naar PSG ziet zitten is maar de vraag. Hoewel hij ongetwijfeld ook graag herenigd zal worden met zijn leermeester van bij Inter.

Poll: Denk je dat Romelu Lukaku zelf naar PSG wil?

TAGS  I  Inter  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  PSG  I  Tottenham  I  Real Madrid

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022