Unibet Experts waarschuwen: "Dán heeft Club Brugge niks te zeggen"

Unibet Experts waarschuwen:
Vrijdag 29 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

We zijn al toe aan de tweede speeldag van de Champions' play-offs. Zondag trekt Club Brugge naar het Lotto Park voor de topper tegen Anderlecht.

"Anderlecht wint één van zijn laatste zestien wedstrijden in play-off 1", dook Expert Dimi de geschiedenisboeken in. "Dat is toch onwaarschijnlijk voor een instituut als Anderlecht. De laatste vier onderlinge ontmoetingen eindigen in een gelijkspel."

Paars-wit kreeg een flinke klap van stadsrivaal Union. In het Dudenpark gingen de troepen van Vincent Kompany roemloos ten onder met 3-1. "Anderlecht mist grinta, de wil om te winnen", vindt Dimi. "Blauw-zwart zou hier zeker moeten winnen, maar Anderlecht speelt natuurlijk wel thuis."

Club Brugge won met 1-0 van Antwerp, maar had het op momenten toch bijzonder moeilijk tegen de Great Old. "Club Brugge was ook niet echt overtuigend tegen Antwerp", aldus Dimi. "Als Antwerp twee keer scoort in de eerste helft heeft Club niks te zeggen."

Conclusie

"Anderlecht zal Club Brugge thuis op een warm onthaal trakteren, maar Club Brugge zal wat mij betreft intrinsiek toch te sterk zijn", sloot Dimi af. Zowel Dimi als Alex verwachten een overwinning van blauw-zwart.

Poll: Zal Club Brugge winnen op Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Union  I  Unibet Experts

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024