'Vincent Mannaert kan zijn ogen niet geloven: Ongeziene leegloop bij Club'

'Vincent Mannaert kan zijn ogen niet geloven: Ongeziene leegloop bij Club'
Zaterdag 30 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge stoomt zich klaar voor de topper tegen Anderlecht en voor de titelstrijd, terwijl Vincent Mannaert druk in de weer is met de zomermercato. De kern van blauw-zwart gaat er volgend seizoen helemaal anders uitzien.

Zo worden de contracten van Bas Dost en José Izquierdo niet verlengd. De 20-jarige Tibo Persyn heeft geen toekomst bij blauw-zwart en keert sowieso terug richting Inter. Charles De Ketelaere lijkt op zijn minst onhoudbaar. Club zou zo'n 40 miljoen euro willen voor zijn goudhaantje.

Noa Lang wil dan weer zelf weg. Vincent Mannaert hoopt zo'n 25 miljoen euro te vangen voor de Nederlander. Ook Hans Vanaken wordt de laatste weken gelinkt aan een vertrek. Wolverhampton zou een mogelijkheid zijn. En dat zijn nog lang niet de enige vertrekkers.

De voorbije jaren investeerde Club heel wat miljoenen om de kern te versterken, maar enkele miskopen mogen de club verlaten. Dat geldt voor Faitout Maouassa, Fede Ricca, Matej Mitrovic en Owen Otasowie. Zij kostten in totaal een slordige veertien miljoen euro. Het valt te betwijfelen of Club daar nog veel van gerecupereerd zal krijgen.

Twijfels

En dan zijn er nog minstens twee twijfelgevallen. Ruud Vormer komt nog amper van de bank en zou voor een nieuwe uitdaging kunnen kiezen. Hetzelfde geldt voor Jack Hendry. Al zal de Schot eerst afwachten of Alfred Schreuder naar Ajax zal trekken.

Poll: Denk je dat Hendry in de zomer zal vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Wolverhampton  I  Inter  I  Ajax

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024