'Feyenoord verrast Genk en hakt knoop door over volksheld Cyriel Dessers'

'Feyenoord verrast Genk en hakt knoop door over volksheld Cyriel Dessers'
Zaterdag 30 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Wat niet lukte bij KRC Genk, doet Cyriel Dessers wel bij Feyenoord: scoren. Hij groeide uit tot een volksheld door zijn belangrijke doelpunten, maar waar zien we de spits volgend seizoen spelen?

Bij KRC Genk was Dessers immers niet tevreden met zijn invallersrol. Paul Onuachu bleef eerste spits en dus moest Dessers meestal vanop de bank toekijken. De Limburgers besloten hem voor een seizoen te verhuren aan Feyenoord. De Rotterdammers bedongen een aankoopoptie van vier en een half miljoen euro.

Bij Genk wisten ze ook dat Feyenoord niet in staat was om dat bedrag zomaar op te hoesten, maar ondertussen zitten ze wel met één been in de finale van de Conference League. Met dank aan... Cyriel Dessers. De Nederlanders mogen nu al ruim zeven miljoen euro op hun rekening verwachten.

Haalt Feyenoord effectief de finale? Dan komt er nog een miljoen bij. Winnen ze die ook? Dan verschijnt er in totaal tien miljoen euro op hun rekening. En dan is Dessers plots niet meer onhaalbaar. "Voor een spits die dit op de mat legt, is vier miljoen niet veel", zei coach Arne Slot. Volgens Het Laatste Nieuws hebben ze het licht op groen gezet.

Poll: Maakt Genk nog kans op een terugkeer van Dessers?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023