Vincent Mannaert moet diep in de buidel tasten voor toekomstige Rode Duivel

Vincent Mannaert moet diep in de buidel tasten voor toekomstige Rode Duivel
Zaterdag 30 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is Vincent Mannaert bezig met de transferdossiers. Heel wat spelers verlaten blauw-zwart, dus moeten er ook heel wat nieuwe spelers aangetrokken worden. Zeker als Club straks op drie fronten zou strijden.

Eén van die nieuwe spelers zou Koni De Winter kunnen worden. Het 19-jarige toptalent werd bij Juventus bij de U23 gestald, maar hij zou uiteraard liever vast deel uitmaken van de A-kern. La Gazzetta dello Sport kwam vrijdag met het nieuws dat hij liefst zou vertrekken als de A-kern niet haalbaar is.

Zijn vertegenwoordigers zien bij Het Nieuwsblad drie mogelijke oplossingen: "Eén: Koni wordt één van de vaste verdedigers bij de A-kern. Twee: Koni wordt uitgeleend aan een goeie ploeg, bijvoorbeeld uit de Serie A, om nadien bij Juventus terug te keren. Drie: er komt een zeer aantrekkelijk bod voor een definitieve transfer, voor zowel Juventus als Koni, en hij vertrekt."

Club Brugge is dus wel degelijk een mogelijkheid, maar ook Antwerp zou interesse hebben in de verdediger. Beide clubs zijn kapitaalkrachtig en zouden dus wel een serieuze inspanning kunnen doen om het toptalent naar de Jupiler Pro League te halen.

Poll: Denk jij dat Koni De Winter volgend seizoen in de Jupiler Pro League speelt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Juventus

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024