'Vincent Mannaert wrijft zich in de handen: Nóg eens jackpot voor Club'

'Vincent Mannaert wrijft zich in de handen: Nóg eens jackpot voor Club'
Zondag 01 mei 2022 - 11:00   I   door Redactie

Heel wat Club-spelers zijn grof wild op de transfermarkt. Denk maar aan Charles De Ketelaere en Noa Lang, maar zij zijn lang niet de enige die een toptransfer kunnen realiseren.

Zo is er ook nog Loïs Openda. De 22-jarige spits kent weer een uitstekend seizoen bij Vitesse en scoorde al achttien keer in 42 wedstrijden. Zelf ziet hij een terugkeer naar Club Brugge niet meteen zitten. Een definitieve transfer dringt zich op.

De geruchten gingen al de ronde dat de Turkse topclub Fenerbahçe interesse had in de spits. Nu worden die geruchten ook bekrachtigd door het Turkse Fanatik. Fenerbahçe wil volgend seizoen niets minder dan de titel en rekent daarvoor dus op de komst van de Club-spits.

Openda heeft bij Club nog een contract tot 2024 en vermoedelijk zal blauw-zwart geen genoegen nemen met zijn marktwaarde van vijf en een half miljoen euro. Met de nakende toptransfers van Charles De Ketelaere en Noa Lang komt er dus ook voor Openda een knappe transfer aan. Waar Club een aardige som voor mag verwachten.

Poll: Zou Openda volgend seizoen een meerwaarde zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  Vitesse

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022