Hans Vanaken doet opvallende voorspelling over topper in het Lotto Park

Hans Vanaken doet opvallende voorspelling over topper in het Lotto Park
Zondag 01 mei 2022 - 11:30   I   door Redactie

Zondagavond trekt Hans Vanaken met Club Brugge naar Anderlecht. Paars-wit zal gebrand zijn om een resultaat neer te zetten tegen de aartsrivaal.

Publiekslieveling Hans Vanaken is alvast op zijn hoede voor Anderlecht. Hij voorspelt waar Club mee zal moeten oppassen. "Ik denk dat Sergio Gómez een uitstekende speler is, een moderne verdediger die een uitstekende traptechniek heeft, goede voorzetten kan leveren en verdedigend zijn job doet", zei hij bij Le Soir. Geen woord over Joshua Zirkzee bijvoorbeeld.

"Zijn associatie met Refaelov op de linkerflank is dodelijk", ging hij verder. "Individueel heeft Anderlecht veel talent, maar we zullen tijdens de play-offs moeten zien of ze er collectief zullen staan." Vanaken ziet de sleutel dus op die flank liggen. Het mag wel duidelijk zijn dat Alfred Schreuder zijn rechterflank op scherp gezet heeft.

Al valt het nog af te wachten of de Spaanse linksachter van Anderlecht fit geraakt voor de kraker tegen Club Brugge. Hij kampt met een spierblessure en werd uit voorzorg aan de kant gelaten tegen Union. Vincent Kompany zag doublure Bogdan Mykhaylichenko door de mand vallen.

Poll: Is Gómez de beste speler bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022