Antwerp-advocaat verwijst naar De Bruyne en schiet in actie: "Dat zegt alles"

Antwerp-advocaat verwijst naar De Bruyne en schiet in actie:
Maandag 02 mei 2022 - 20:00   I   door Redactie

Het hedendaagse voetbal is in vergelijking met vroeger fel geëvolueerd. Wat helaas ook wil zeggen dat de uitwassen erger worden.

En dus moeten clubs steeds meer beroep doen op advocaten. Maar soms schieten die zelf in actie. Zo heeft Omar Souidi, advocaat van Antwerp en vooral de man die de piste Marc Overmars lanceerde, samen met Jelle Van Damme een transparant makelaarsbureau opgericht.

"Sinds Propere Handen komen veel spelers voor advies of met de vraag om hun contract na te lezen", aldus Souidi in Het Nieuwsblad. "Ze zaten met twijfels over hun makelaar en weten niet wat die achter hun rug verdient dankzij hen."

"Er heerst veel vertrouwensonzekerheid. Kijk naar Kevin De Bruyne en zijn tweede vader (makelaar Patrick De Koster, red.), waarmee hij brak", verwijst de advocaat naar de Rode Duivel. "Spelers zitten er echt op te wachten."

Voorbeeld

"We hebben al een massa berichten gekregen van geïnteresseerden. Dat zegt alles", besluit Souidi. "En ook clubs zitten er na Propere Handen op te wachten. We hopen dat er nog makelaars ons voorbeeld zullen volgen."

Poll: Vind je dit een goed initiatief?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024