Sterkhouder De Laet heeft duidelijke mening over incident tijdens topper

Sterkhouder De Laet heeft duidelijke mening over incident tijdens topper
Dinsdag 03 mei 2022 - 11:30   I   door Redactie

Elke club uit de Champions' play-offs maakt zich op voor een cruciaal tweeluik. Club Brugge speelt twee keer tegen leider Union, terwijl Antwerp en Anderlecht zullen strijden voor de derde plaats.

Maar net als bij Anderlecht-Club was er ook bij Antwerp-Union veel te doen rond de arbitrage. Het was een potige wedstrijd met veel fouten én veel gele kaarten. Anthony Moris kreeg geen geel na een fout op Jelle Bataille. Faris Haroun kreeg enkele minuten later wél een kaart voor een fout.

De Antwerp-spelers stormden naar scheidsrechter Laforge, die daardoor nog meer kaarten uitdeelde. Sterkhouder Ritchie De Laet kan het maar moeilijk begrijpen. "Steek je tegenwoordig je vinger omhoog, krijg je al geel. Het is belachelijk", zei hij bij Het Laatste Nieuws.

Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee dat de regels verstrengd zijn net voor de play-offs. "Plots begon hij met gele kaarten te zwaaien alsof het snoep was", ging hij verder. "Een heel jaar laten ze het toe, in de play-offs niet meer. Ik vind dat je op die manier veel van het spel wegpakt."

Poll: Worden er te snel kaarten getrokken in de play-offs?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022