'Nederlanders weten van geen ophouden en willen Club helemaal onthoofden'

'Nederlanders weten van geen ophouden en willen Club helemaal onthoofden'
Dinsdag 03 mei 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge moeten ze rekening houden met het vertrek van enkele sterkhouders én zelfs van trainer Alfred Schreuder. Het wordt ongetwijfeld een drukke zomer voor Vincent Mannaert.

Want het is al enkele weken duidelijk dat Ajax Alfred Schreuder graag wil binnenhalen, maar ook PSV heeft zijn zinnen gezet op een pion van Club Brugge. Volgens De Gelderlander zouden zij bijzonder gecharmeerd zijn door de 22-jarige Loïs Openda.

De goalgetter werd dit seizoen voor het tweede seizoen op rij verhuurd aan Vitesse en hij maakt er duidelijk indruk. In principe keert hij in de zomer terug naar Club, maar de kans wordt met de dag kleiner dat dat ook effectief zal gebeuren.

Al zou blauw-zwart hem wel degelijk goed kunnen gebruiken volgend seizoen. Noa Lang, Charles De Ketelaere, Bas Dost én Sargis Adamyan zijn immers op weg naar de uitgang en dus moet er sowieso aanvallende versterking komen.

Jackpot

Naast PSV heeft ook Fenerbahçe zijn zinnen gezet op de Jonge Duivel. Alleszins zal Vincent Mannaert heel wat geld kunnen vragen voor de spits. Hij heeft nog een contract tot 2024 en zijn marktwaarde wordt geschat op vijf en een half miljoen euro. Volgens Turkse media zou Club negen tot tien miljoen euro willen.

Poll: Denk je dat Openda volgend seizoen bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  Vitesse  I  PSV  I  Ajax

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022