Vincent Mannaert zakt bij Club Brugge plots door de grond van schaamte

Vincent Mannaert zakt bij Club Brugge plots door de grond van schaamte
Dinsdag 03 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert leverde in de wintermercato uitstekend werk, maar soms loopt het ook al eens serieus mis. Heel wat transfers van afgelopen zomer vielen bijvoorbeeld serieus door de mand.

Het mag wel duidelijk zijn dat Vincent Mannaert kennis van zaken heeft. Club Brugge haalde met Skov Olsen, Buchanan, Odoi en Adamyan vier gerichte versterkingen binnen. De eerste drie starten elke wedstrijd, terwijl Adamyan schippert tussen basis en bank.

In de zomer was het heel wat minder. Denk maar aan Otasowie en Maouassa, maar zeker ook - en vooral - aan Kamal Sowah. Hij maakte voor negen miljoen euro de overstap van Leicester City. Overtuigen kon hij niet en dus werd hij verhuurd aan AZ.

Maar ook daar loopt het niet zoals Mannaert verwacht had. Hij mocht er elf keer invallen en kon slechts één assist afleveren. In de zomer keert hij terug naar Club Brugge, maar de kans is klein dat hij er nu wel potten zal breken. Een nieuwe uitleenbeurt dringt zich op.

Miskoop

Verkopen lijkt momenteel alleszins geen optie. In oktober had hij volgens Transfermarkt nog een marktwaarde van zeven miljoen euro. Ondertussen is die gezakt naar vier miljoen euro. Voorlopig dus een serieuze miskoop van Vincent Mannaert waar hij op zijn zachtst gezegd niet tevreden mee zal zijn.

Poll: Heeft Sowah nog een toekomst bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ  I  Leicester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024