Pijnlijk: Club Brugge blijft stomverbaasd achter na beslissing van de bond

Pijnlijk: Club Brugge blijft stomverbaasd achter na beslissing van de bond
Dinsdag 03 mei 2022 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich op voor de titelstrijd. Nog twee keer spelen Hans Vanaken en co. dit seizoen in een vol Jan Breydel. De eerste thuiswedstrijd van de play-offs werd met 1-0 gewonnen van Antwerp.

Na de wedstrijd liep het volledig mis. Enkele 'supporters' van de Great Old klommen uit het bezoekende vak en drongen de familietribune van Club Brugge binnen. Uiteindelijk moest zelfs de politie ingrijpen. De Great Old kent zijn straf.

Volgens Het Nieuwsblad krijgt Antwerp enkel een straf met uitstel. Als er opnieuw zo'n feiten plaatsvinden, hangt er een effectieve straf van twee uitwedstrijden zonder meereizende supporters boven het hoofd. De zaak verschijnt volgende dinsdag wel nog voor de Disciplinaire Raad.

"De motivering van het bondsparket luidt dat de Antwerp-fans dit seizoen in de Belgische competitie nog niet op dit soort supportersgeweld te betrappen vielen", schreef Het Nieuwsblad nog.

Poll

Uit onze poll blijkt dat 88% van de lezers (1378 stemmen) vindt dat een stadionverbod voor de schuldigen meer op zijn plaats is. Slechts 6% (102 stemmen) zou een boete terecht vinden en volgens de andere 6% is een voorwaardelijke straf voldoende.

Poll: Waar zal Antwerp eindigen na de play-offs?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024