Onthulling over razende Ruud Vormer bij Club: "Hem nog nooit zó gezien"

Onthulling over razende Ruud Vormer bij Club:
Woensdag 04 mei 2022 - 16:15   I   door Redactie

Nu Mats Rits voor zes maanden out is, zit Alfred Schreuder met een serieus probleem. Wie zal hem vervangen. Ruud Vormer of Eder Balanta?

Bijkomende vraag is hoe Ruud Vormer zal reageren als hij niét de vervanger wordt. Want toen Philippe Clement hem op de bank zette was het hek van de dam. In Het Laatste Nieuws doet boezemvriend en ex-voetballer Anthony Van Loo daar een boekje over open.

Dat het de voorbije maanden niet gemakkelijk geweest voor Vormer. "Zeker omdat Ruud áltijd zo belangrijk was", aldus Van Loo. "En al blijf je de kapitein, ook hij voelt dat het niet meer is zoals voorheen. In het begin was dat mentaal moeilijk."

Ook al omdat Philippe Clement hem zonder enige waarschuwing op training opeens naast de basisploeg zette. "Vooral over de manier waarop, was-ie heel erg boos. Ik had hem nooit, nóóit zo gezien. Samen met Roos (zijn vrouw, red.) heb ik toen veel op hem ingepraat."

Knop omdraaien

Dat er nog veel naast het voetbal is. "Op een bepaald moment voelde ik dat hij er niet meer over wou praten. Nadien is dat beter beginnen gaan, heeft hij geluisterd naar bepaalde mensen. En kon hij de knop omdraaien." Zal hij dat nu ook kunnen als het opnieuw van dat is?

Poll: Vind je de manier waarop ook niet kunnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022