'Club heeft het zitten: Ongewenste figuur gaat voor miljoenenverlies zorgen'

'Club heeft het zitten: Ongewenste figuur gaat voor miljoenenverlies zorgen'
Woensdag 04 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft de voorbije jaren financieel uitstekend geboerd. Figuurlijk uiteraard, maar dat wil niet zeggen dat blauw-zwart geen tegenvallers te verwerken kreeg.

En nu zit er nog één aan te komen. In Nigeria klinkt het immers dat David Okereke komende zomer sowieso terugkeert naar Brugge. De aanvaller werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan het Italiaanse Venezia.

Vincent Mannaert en co. hadden gehoopt dat de club na de goede prestaties van Okereke de aankoopoptie zouden lichten, maar dat zit er niet in. Om de simpele reden dat Venezia op degraderen staat en financieel zal moeten inbinden.

Maar dat betekent meteen ook een ferme financiële tegenvaller voor Club Brugge, dat de spits in 2019 voor een recordsom van maar liefst acht miljoen euro weghaalde en hoopte om daar een groot deel van te recuperen.

Verwachtingen

Okereke ligt in Brugge nog onder contract tot 2023, maar is niet meer gewenst bij de landskampioen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat hij niet kon doorbreken en zo de hoge verwachtingen nooit kon waarmaken.

Poll: Moet Club Okereke nog een kans geven volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Spezia  I  Venezia

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023