Publiekslieveling Ruud Vormer verbaast iedereen bij Club: "Dát kan niet"

Publiekslieveling Ruud Vormer verbaast iedereen bij Club:
Donderdag 05 mei 2022 - 11:00   I   door Redactie

Ruud Vormer maakt zich op voor een basisplaats tegen Union. Of kiest Alfred Schreuder toch voor Eder Balanta na het uitvallen van Mats Rits?

Vorig seizoen speelde Ruud Vormer bijna alles, maar Philippe Clement degradeerde hem dit seizoen tot bankzitter. Daar was de publiekslieveling allerminst tevreden mee. "Hij wist geen blijf met zijn aangeboren enthousiasme. Ruud Vormer was diep ongelukkig", schreef columnist Hugo Camps bij Het Laatste Nieuws.

Ook onder Alfred Schreuder is er geen vaste plaats voorzien voor de middenvelder, maar daar heeft hij ondertussen verrassend genoeg vrede mee genomen. "Het chagrijn is uit zijn gezicht verdwenen, hij heeft weer humor", aldus Camps. "De pijn van de bank lijkt verteerd te zijn."

Maar volgens de columnist is dat maar schijn. "In werkelijkheid kan dat natuurlijk niet", ging hij verder. "Een speler als Ruud Vormer wil altijd in de basis staan, desnoods met een gebroken been. De invallersbank voelt voor hem aan als een strafkamp dat hij niet heeft verdiend. De gekwetstheid blijft knagen."

Poll: Zou jij Ruud Vormer in de basis zetten tegen Union?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022