'Noa Lang baalt en kan verrassende wending bij Club Brugge amper geloven'

'Noa Lang baalt en kan verrassende wending bij Club Brugge amper geloven'
Vrijdag 06 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

Iedereen kijkt uit naar het cruciale tweeluik tussen Club Brugge en Union. Bij Club hopen ze om de kloof te verkleinen, terwijl Union al een serieuze gooi naar de titel kan doen in de komende twee wedstrijden.

Door de blessure van Mats Rits werd de focus de voorbije dagen vooral gelegd op het Brugse middenveld, maar volgens Rudi Cossey, assistent-trainer bij Antwerp, ligt de sleutel voorin. De Great Old speelde op de afgelopen speeldag nog 0-0 gelijk tegen de leider.

"De inbreng van Benson en Fischer maakte het verschil. Zij dropten ballen in de rug van hun verdediging en daar had Union het moeilijk mee", zei hij bij Krant van West-Vlaanderen. "Als ze achteruit moeten lopen, zijn ze kwetsbaarder. Het komt erop aan iemand te hebben die het kan opbrengen om in de omschakeling de diepte te blijven zoeken."

Volgens Cossey zou Club meer baat hebben bij Sargis Adamyan dan met Charles De Ketelaere of Noa Lang. Alfred Schreuder is een grote liefhebber van De Ketelaere én van Adamyan, dus zou hij Lang kunnen gaan slachtofferen. Het zou een pijnlijke opdoffer zijn voor de Nederlandse aanvaller.

Poll: Zou jij met Adamyan starten tegen Union?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Union

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024