Nieuwe club van Ruud Vormer onthuld: "In glorie afscheid nemen met de titel"

Nieuwe club van Ruud Vormer onthuld:
Vrijdag 06 mei 2022 - 20:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge is het verhaal voor Ruud Vormer afgelopen. Op het veld sowieso, maar zo goed als zeker gaat hij ook andere oorden opzoeken.

Maar eerst nog Club Brugge opnieuw naar de titel leiden. "Reken maar dat hij er deze week van droomde", aldus senior writer Frank Buyse in De Krant van West-Vlaanderen. "Om dan in glorie afscheid te nemen."

"Vormer weet ook wel dat er op zijn leeftijd en op zijn positie ook een tijd van gaan is aan de absolute top", vervolgt hij. Maar dat betekent niet dat de Nederlander zijn schoenen aan de haak gaat hangen. Op zijn 33ste is zijn carrière nog niet te einde.

"Hij wil ongetwijfeld nog wel even ‘lekker ballen'." Waarna Buyse de nieuwe club van Vormer onthult. "Dat visje naar Zulte Waregem gooide hij trouwens zelf en tiens, zijn dikke vriend Davy De fauw kan er sportief directeur worden."

Perfecte manier

Een bevestiging van de geruchten die al veel langer de ronde doen. Voor Vormer zou Essevee - net als voor De fauw een aantal jaar geleden - de perfecte manier zijn om op een lager niveau zijn carrière met nog een aantal seizoenen te verlengen.

Poll: Vind je Zulte Waregem een goede club voor Vormer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022