Niet te stoppen: "Híj wordt de volgende grote transfer bij Club Brugge"

Niet te stoppen:
Zaterdag 07 mei 2022 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft intrinsiek één van de beste kernen van België. In de zomer zullen ze wel heel wat sterkhouders verliezen. Vincent Mannaert weet dus wat te doen.

Noa Lang en Charles De Ketelaere worden in de zomer zonder twijfel de twee duurste uitgaande transfers van de huidige kern. Voor de Nederlander vraagt Club Brugge 20 tot 30 miljoen euro, terwijl goudhaantje De Ketelaere een recordbedrag van 40 miljoen euro moet opbrengen.

Maar blauw-zwart heeft al een nieuw goudhaantje in de rangen. In de winter haalde Vincent Mannaert Andreas Skov Olsen naar België. De 22-jarige Deen maakte voor zeven miljoen euro de overstap van het Italiaanse Bologna. Sindsdien groeide hij uit tot een sterkhouder én publiekslieveling.

Geen wonder, want met vijf doelpunten en zes assists in elf competitiewedstrijden kan hij de beste statistieken voorleggen van heel Club. Marc Degryse verwacht dan ook een mooie toekomst voor de aanvaller. "Skov Olsen wordt de volgende grote uitgaande transfer van Club", was hij duidelijk bij Het Laatste Nieuws.

Poll: Hoeveel zal Skov Olsen opbrengen voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024