'Leicester-fans krijgen hun zin: Tielemans stap dichter bij knaltransfer'

'Leicester-fans krijgen hun zin: Tielemans stap dichter bij knaltransfer'
Zaterdag 07 mei 2022 - 20:00   I   door Redactie

Het is al langer duidelijk dat Youri Tielemans zich klaar voelt voor een stap hogerop. Bij Leicester City zijn ze tegelijk ook wat uitgekeken op de Rode Duivel.

Hij blijft de patron op het middenveld van de Foxes, maar hij laat zich toch regelmatig betrappen op foutjes. Daardoor zien heel wat fans hem ondertussen liever vertrekken. Zijn contract loopt ook af in 2023 en als Leicester City nog iets wil vangen voor hem zullen ze hem in de zomer van de hand moeten doen.

En dat lijkt geen probleem te worden, want volgens Het Nieuwsblad voert hij ondertussen al gesprekken met Arsenal. Zij zijn nog op zoek naar een middenvelder, want met Granit Xhaka, Thomas Partey en Rode Duivel Albert Sambi Lokonga is de spoeling eerder dun. En toch eerder matig.

Voor Youri Tielemans komt er dus een knaltransfer aan. Hij wil koste wat kost in de Champions League spelen volgend seizoen. De Gunners staan momenteel op een gunstige vierde plaats en ze hebben het nog helemaal zelf in handen. Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op 55 miljoen euro.

Poll: Zou Arsenal een goede club zijn voor Tielemans?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Arsenal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024