Kevin De Bruyne neemt revanche en speelt alles kapot bij Manchester City

Zondag 08 mei 2022 - 19:22   I   door Redactie

Manchester City heeft optimaal geprofiteerd van het puntenverlies van titelrivaal Liverpool. City won met 5-0 van Newcastle en loopt drie punten uit op de ploeg van trainer Jürgen Klopp.

Manchester City - Newcastle 4-0

City had overmacht tegen Newcastle. Kevin De Bruyne, die heel wat kritiek kreeg na de uitschakeling tegen Real Madrid, nam revanche met een absolute glansprestatie. In de eerste helft creëerde De Bruyne kansen en openingen. Hij was overal bij een dominant Man City.

Aan de rust was het al 2-0 na goals van Sterling en Laporte. Na de rust bekroonde De Bruyne zijn wedstrijd ook nog met een assist. Rodri scoorde de 3-0. Foden en Sterling zorgden voor de kers op de taart.

Doelpuntenmakers:

19' Sterling 1-0, 38' Laporte 2-0, 61' Rodri 3-0, 90+1' Foden 4-0, 90+3' Sterling 5-0

Poll: Is De Bruyne de beste middenvelder ter wereld?