'Christian Eriksen staat voor stunttransfer naar déze Belgische topclub'

'Christian Eriksen staat voor stunttransfer naar déze Belgische topclub'
Maandag 09 mei 2022 - 20:00   I   door Redactie

De voorbije jaren heeft de Jupiler Pro League wel enkele grote namen mogen verwelkomen, maar nu zit er met Christian Eriksen misschien wel een héle grote aan te komen.

Want in 'Sjotcast', dat is de podcast van Het Nieuwsblad, verklapt Eddy Snelders dat... Antwerp zou willen stunten met de Deen. Eriksen speelt momenteel bij Brentford, nadat hij bij Inter verplicht moest opstappen omdat spelen met een defribillator in de Serie A niet toegelaten wordt.

"Hij is een interessante weg die bewandeld wordt", aldus Snelders. "Er is sprake van dat die mogelijkheid er effectief zou zijn." En daar zit Marc Overmars natuurlijk voor een groot stuk tussen. Beiden kennen elkaar nog van bij Ajax toen Overmars er Directeur Voetbalzaken was.

De Deen die wereldberoemd werd door zijn hartfalen op het voorbije EK is alleszins een naam die past in de ambities van voorzitter Paul Gheysens. Gesteld dat Eriksen overtuigd raakt is het grootste obstakel wellicht nog zijn salaris. Maar ook op dat vlak kan Gheysens heel overtuigend zijn.

Nainggolan

Dat is in het verleden al gebleken met de komst van Radja Nainggolan, wat toch ook een heuse stunt was. Het grote voordeel is dat Eriksen einde contract is bij Brentford. Het is nu afwachten in hoeverre dit dossier concreet wordt. Maar als het lukt dan mag Antwerp zich écht de status van titelkandidaat aanmeten.

Poll: Denk jij dat Antwerp Eriksen zal kunnen halen?

TAGS  I  Denemarken  I  Finland  I  Inter  I  Odense BK  I  Tottenham  I  Brentford  I  Nederland  I  Antwerp  I  Ajax

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023