Alderweireld spreekt over terugkeer naar Antwerp: "Mooi dat hij me liet gaan"

Alderweireld spreekt over terugkeer naar Antwerp:
Dinsdag 10 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

De meest opvallende figuur in de Belgische stadions afgelopen weekend was ongetwijfeld Toby Alderweireld die gespot werd op de Bosuil.

De 33-jarige Rode Duivel is in het verleden al meer dan eens gelinkt aan een transfer naar Antwerp en dat is ook nu weer het geval. Zeker omdat hij op de tribunes openlijk stond te praten met de nieuwe sportieve directeur Marc Overmars. 

In Extra Time ging Alderweireld daar dieper op in. "We kennen elkaar natuurlijk van bij Ajax, want Marc is de man die mij als Directeur Voetbalzaken naar Atlético liet gaan. Heel mooi van hem. Zo’n momenten vergeet je niet."

Opvallend, de centrale verdediger sloot een terugkeer naar Antwerp niet uit. "In het voetbal weet je nooit. Iedereen weet dat ik fan ben van het Antwerpse voetbal. En het doet deugd dat ik de club zo’n stappen zie maken. Dit is een slapende reus."

Qatar

Afwachten of Alderweireld de reus mee kan helpen wakker maken. Hij speelt op dit moment bij het Qatarese Al-Duhail, waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft. Daar ligt de competitie nu stil, waardoor hij terugkeerde naar België.

Poll: Denk je dat Alderweireld volgend seizoen voor Antwerp zal spelen?

TAGS  I  Al-Duhail  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Atlético  I  Ajax

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023